Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersagas ro



I en kall och mörk vinter kväll,
vill jag ha dig nära mig

med en varm och kärleksfull famn,
vill jag ta dig i min hand

när flingorna faller ner,
vill jag kyssa dig och le

med all den värme som du ger,
vill jag dansa med dig ned

vägen som vi bor, i en vintersagas ro








Fri vers av Karl Springe
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-25 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe