Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad efter sång



Klangen som dånade från min storhetstid

Sången som ekade inom min själ

Ljudet likt skratt som letade ut

Leende som brast ut

Allt detta är än en gång ett minne nu

Allt detta är försvunnet nu

Sagan med ett förevigt dystert slut








Fri vers av Karl Springe
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe