Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet av oss två


Jag vaknar upp, ensam och arg

Frosten har lagt sig, världen är kall

Hjärtat det värker, sorgen mitt allt

Tiden har kommit, du finns ej kvar

Jag saknar din värme, allt va du var

Jag har fortfarande minnet, av vår vintersagas ro

Jag älskar dig än och förevigt så







Fri vers av Karl Springe
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodiga ord vackert skrivna.
2011-10-23

  Kalle.O
Love hurts...
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe