Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirriad poet



Mitt hjärta det bulta

men slogs mitt itu

efter dina ord

Jag har fått nog

jag fylldes av tomhet

och känslodövhet

efter en tystnad

så sa du det här

Jag saknar dig








Fri vers av Karl Springe
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-22 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe