Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oglömbar



Blundande ligger jag och försöker,
med all min förmåga,
att inte tänka på dig.

För om jag tänker på dig,
sprakar tårarna fram,
som nyårs himlens alla stjärnor.

Men ändå kan jag inte förmå mig,
för ditt ansikte seglar inom mig.

Att glömma bort det,
det är en omöjlighet för mig.







Fri vers av Karl Springe
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-31 03:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Smärtsamt om kärleken och saknaden...
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe