Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jante

under ett okontrollerat kroppsryck odlas tanken
varför skulle min orgasm vara särskilt utvald
jag håller tillbaks
svamlar ofullständiga ord
vill inte sticka ut
tro att jag är nåt




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 15:47



Bookmark and Share


  Sun
Tycker att dina dikter verkligen är talande... :D
Jante är någon vi ska undvika så mycket vi kan!
Varför känner människor så här?

Tycker dikten är supreme!
Superduktig är du!
2010-03-25

  Lady Alassa
detta känner jag igen
varför så svårt att ge sig hän?
Vad har man att förlora som inte redan är förlorat?
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje