Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

 

timmarna  fäste sin kvava hinna

evigt roterande 

landmärken

 

stulna cirklar




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 355 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-15 09:32



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket starka tydliga bilder med få väl valda ord.
Fenomenalt Carola
2010-03-16

    ej medlem längre
det är lysande beskrivet!
2010-03-15

  Yrre VIP
Mycket bra, så du målar med ord!!
2010-03-15

  Anna*
Snyggt! Få ord med tydlig gestaltning.
2010-03-15

    ej medlem längre
Snyggt skaldat med sorgen invävt i få men välvalda ord:)
2010-03-15

    Max Poisé
förkunnat i moll..

briliant poetat!
2010-03-15

  stenen/ Yv Ericsson
mycket väl utförd. Sorg.
2010-03-15

  Catharina Edin VIP
Archimedes, var det; den store matematikern!
2010-03-15

  Catharina Edin VIP
'rubba inte mina cirklar', vem var det som sa det, nån filosof var det. Och om de blir stulna rentav - vad har man då kvar???!
2010-03-15

  Lili Samuelsson VIP
mm, så kan en sorts sorg kännas
snyggt
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren