Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska en trasig

så strö salt i ett öppet sår

     så

     sår

 

svidande kvidande

svårt

 

schh

       sch

 

förlåt att jag gjorde så ont

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-15 17:19



Bookmark and Share


    Maria Malm
Snyggt sammansatt.
2010-03-16

    ej medlem längre
den där, snudd på, omöjliga ekvationen... snyggt format!
2010-03-15

  Suzy med punkterna
Strålande sammansatt
2010-03-15

  Sophia Ivarsson
fint, känner känslan
2010-03-15

  Yrre VIP
Otroligt bra som en..ja smäll i ansiktet nästan, av uppvaknande. Applåder!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren