Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små tankar.



Här har vi kvällning nu med
skymning så nära intill


Och vi har våra hjärtan så nära
varandra och vilja så länge vi vill.

Vi har varsitt täcke i sängen men
fingrar som håller hårt

för det måste man göra med det som
är viktigt och sant och vårt.


Och i kväll när du snarkar och jag
vaknar av det så ska jag tänka på det som är nu

påminna mig om min verklighet att
jag är trygg när det är jag och du.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-03-15 17:44



Bookmark and Share


  Amorina
Fint om snarkning och vardagskärlek och tryggheten i den.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP