Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är redan på väg!

 

Jag är aldrig i tid

alltid försen eller för tidig

mina skor vandrar

för mycket 

eller så står de stilla

 

Medan du redan är på väg


Jag kommer aldrig fram

men jag går vidare

jag hör mina steg

men ser aldig dina spår

 

Du är redan på väg

 

Jag går för fort

men hinner aldrig fram

du är aldrig där

skor och tankar nöter jag ut

 

Medan du redan är på väg




Fri vers av Gryft
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft