Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina klor är fortfarande indragna


mina fingertoppar svävar
förbi ditt insomnande landskap
från höftens högsta punkt
till skuldrans frostiga topp

mellan det tredje och det fjärde andetaget
är längtan större än tystnaden
så jag håller andan
för att inte välla ut ur revorna




Fri vers av ljudit
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-15 22:58



Bookmark and Share


  /Isabel
Det här var sinnligt..fint!
2010-03-21

  karenina VIP
oj, väldigt fint och bildligt förmedlat
2010-03-21

    annanstans
bra :)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit