Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som sitta på livets torra pinne...


Till alla systrar och bröder

Till alla systrar och bröder
som suttit länge nog
på livets torra pinne

till alla de
som i såväl ur som skur
väntat vid de vita ränderna,
på att gräset ska bli grönare
på andrasidan
på att ministrarna ska vakna
på att....
på att....
etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc, ets, ets, etc..................

till de som försökt tvätta ränder
ur zura zebror och burit
tålamodshatten högt

till oss som
lämnar in deklaratonen
i rättan tid
och bugat och bockat
inför bossens snållönelyft

till alla
som försökt sätta foten
i asfalten
och bromsat in
medan Herr Vrångs
(- han som vill fylla
samhällspluskan proppfull)
piska vint genom luften....

Kom! så går vi en rond
och sågar av världens alla sittpinnar
för att sedan skjuta av en frihtessalut
som når hela vägen
från Svedala
ända ner
till Bryssel.




Fri vers av _Mian_
Läst 438 gånger
Publicerad 2004-06-28 20:33



Bookmark and Share


  turkos
denna gillar jag myyycket! keep up the good work. I know you will=)
2004-07-12

    Agneta VIP
denna gillar jag verkligen!! Toppenbra... Jag kommer med utan tvekan...
2004-06-28

  Anette Blomberg
Äntligen handlingskraftiga planer som bör realiseras. På väst och östfronten, NÅGOT nytt! När gör vi slag i saken? Omedelbart!
2004-06-28

  _Mian_
Jo för tusan, vi sätter fyr på hela det Enbarmliga eländet och ställer oss sedan på brandspillrorna och sjunger En sång för frihet. Grrrrr!
2004-06-28

  Anette Blomberg
Kan inte frihetssaluten få spränga Bryssel (Erbarmliga Unionens egetbefästade näste) i molekyler? För då blir det väl bara... Frihet! Salut för detta!
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_