Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pia desideria

 

 

lyssna mig och

hör

hur vind

 

 __     ______    _________




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-17 13:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar genorisitet skapar du här och upplåter till betraktaren att skapa sina egna bilder.
Du är otroligt duktig Carola.
Gillas skarpt
2010-03-18

    ej medlem längre
lyssna. ja. bland det viktigaste man kan sysselsätta sig med.
2010-03-17

  stenen/ Yv Ericsson
trött kan hända, men ynklig...nänänä
och jaa! hör vind:) braaa!
2010-03-17

  Myself
magiskt skrivet,tycker mycket om det outtalade,det anas i dina fina ord.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren