Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


Jag ser dig

Viste inte att ditt skratt skulle göra så ont
att se dig stråla av glädje, full av liv.
veta att man ser på,
utanför genom ett fönster.

Veta att skratten är någon annans
se dig göra dig fin, så vacker som bara du är.
inte få vara centrum
för din uppmärksamhet.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-11-04 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth