Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sverigedemokraterna

ni vet inte varför jag är här
inte heller bryr ni er
mitt hår är svart och hyn mörk

ni är arga

och frågar likgiltigt efter härkomst
vilket egentligen inte spelar någon roll
eftersom ni egentligen bara tycker
att jag tar era jobb och skattepengar

ni vet inte varför jag och mina barn
hamnade här
vi satt hemma av rädsla
polisen som förföljde barnen
och frågade "vem kommer och går?"
små barn förstår inte
"mamma, polisen gav oss godis!" (var är pappa?)
svara och vi hämtas alla för tortyr
"har ni kontakt med honom?"
i tortyr dör vissa, andra överlever

allt detta enbart för önskan om frihet



Stockholm 25-03-2008, Zarife Demir






Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 15:20



Bookmark and Share


  miss julie
Blinda sd- j****r
2010-05-04

  Annmargreta
bRA ATT DU TALAR OM HUR DET ÄR-
MEN RISKEN ÄR VÄL LITEN ATT sd LÄSER HÄR?????????????????????????????????????
2010-04-08

  aagape VIP
modigt!
2010-03-27

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat ... Ned med SD!
2010-03-20

  C.Degerfeldt
http://poeter.se/viewText.php?textId=1073714

2010-03-18

  C.Degerfeldt
jadu... det där partiet är hemskt och din berättelse är hemsk... har läst på en del om partiet och de säger emot sig själva, kallar sig för "ett parti för invandrare", hmm... skulle inte tro det va...
2010-03-18

    ej medlem längre
Sverigedemokraterna...ett parti jag inte förstår mig på.
Starkt skrivet!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR