Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-18)


Otåliga öron



Som jag älskar
att höra på
när hon bubblar.
Otåliga öron tar in
vad ivrig mun yppar.
Just ingenting.
Men jag hör "halkiga gator"
och "lunchintag".

Varför ringde hon?




Fri vers av Stjärnregn
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn