Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-18)


När allt kommer kring

I det ljusa mörka
onåbar
i allt omkring
när allt kommer kring
touch of internal me.
Fast.
Det gör inget.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 16:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
"touch of eternal me"... coolt! ;)
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn