Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kan vara värre

Det trycker över bröstkorgen
Försöker att inte andas
Hör stegen när du sakta äntrar rummet
Blundar hårt
Håller handen för munnen
Allt för att inte höras
Svetten rinner nerför ryggen
Snälla gå
Se mig inte

Den här gången kommer det inte gå
Den här gången är en gång för mycket
Den här gången kommer jag inte klara mig

Du går nu mot garderoben
Hörde du mig andas?
Var det ren och skär instinkt?

”såja, såja inte behöver du oroa dig hjärtat mitt”

Han vet att jag är där
Jag förbereder mig för att springa
Men mina ben sviker mig
Ljuset är bländande
Jag ser inget

”förlåt, förlåt!”

Hånleende leder du mig bort
Jag vet
Våndas
Går in i en säker död

Till en bättre plats
För inget kan vara värre
När man har levt i helvetet




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 23:06



Bookmark and Share


  Engel
En säker död.
Ändå överlever man på något vis.
Du är inte ensam.
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery