Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite på Värmländska, änna


Astral Projektion

Att åke te Maldiverna
Det är ju få förunnat
Jag själv skull gärne fare dit
Ifall jag bare kunnat

Men jag har livlig fantasi
Och mången land jag varit i

O glömt båd snön o driverna
När jag mig satt och blunnat




Fri vers av Pulsatilla
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 23:15



Bookmark and Share


  tom boreland
att blunna ger vederrkvickelse
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla