Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta måste läkas..

En kärleksdikt
jag skriva vill
om hur det kan vara..
att lämna ut sitt hjärta helt
och inget av det spara..
då gör det ont när avsked blir
när man ska separera
ett söndrigt hjärta mycket skört
man måste ``reparera``
men tiden läker sakta sår
som brustit söndrigt är
kanske på nytt i framtiden
man vågar att bli kär..








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-19 09:39



Bookmark and Share


  Amorina
Vackert skrivet!

Jag tänker att det krävs mod för att lämna ut hela sitt hjärta.

Eller så är man helt enkelt oklok. :)

Fast hjärtat gör som det vill ibland, går sina egna kringelikrokar.
2010-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det också vara så att den man kastat pärlor till vänder sig om och sargar en.
Information man lämnat ut kan och KOMMER att användas mot en själv.
2010-03-19

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP