Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom tycker att ilska är fult

jag älskar min ilska
vårdar den ömt
riktigt gonar mig i skenet 
av dess livgivande ljus
valsar som en galen furie
runt den lågande branden
blåser glöden rödare
så ofta jag kan
hänger mig åt värmen
styrkan i den
kraften

jag älskar min ilska
den håller mig vid liv

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 327 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-19 11:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket snyggt!
2010-03-20

  Per Teofilusson
Det är klart att du inte ska lyssna på röster som säger annat. Inspirationsdikt.
2010-03-19

  stenen/ Yv Ericsson
ilska är ju en form av drivkraft. va rädd om den. väl skrivet kära Carola.
2010-03-19

    Jnåt
att älska sin ilska, det kan vara fint. bara man kommer ihåg att de intimaste stunderna ska man ha på tu man hand... :-)
2010-03-19

  Eduardo
jag med... vårda den... kärlek ska segra...

men jag förklär min kärlek i hat... :-P
2010-03-19

  Lili Samuelsson VIP
rätt behandlad så kan ilska föra en framåt, när man använder den som en kreativ energi, typ
2010-03-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Åhhh, sådan innerligt vacker ljuv dikt om ilskan.
Bara så fin Carola.
Inte är ilskan ful du gör den vacker
2010-03-19

  Nina Ahlzén
Kraft och Liv, tänker jag. De två sista raderna är även min sanning.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren