Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd.




Te-fläckarna druknade i dina ögon,
Du berättade om dagarnas fragment;

Havssalt
Kornigt
Pulver
Asfalt
bandspelare
vågor
ståndaktig
pelare.


Jag ville vara din vardag,
Kräva min betydelse i ditt liv.

Osynlig
Tråd
Baktalad
Garderob
Taktlös
Generad
Rädd
Huvudlös.



Idag är du borta, men vem är jag?

....En brottsling?!


Karussell
vän
skoställ
tom
butelj
rakad
Hånad
Saknad.


Ja, en sån.. jo, jag är en sån...
En riktigt skitig Homo-sapiens!
Döm mig!, jag är skyldig.

Lika skyldig som DU...




Fri vers av "Dempa"
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-19 13:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
bitter och besviken
men en unik en
som är värdefull
och inte ska kastas omkull
av andra
ingen har rätt att klandra
alla är lika mycket värda, fattig som berömd
ingen nämnd, ingen glömd
2010-07-18

  Carola Bouvin
Här fick du med allt...
2010-03-19

  dalida_bl
...Tänker...
Fan vad bra!

*gillar stilen*
2010-03-19

  stenen/ Yv Ericsson
Fan va bra! alltihop.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"