Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gymmet 1.

Starka ben
för spänstigt lyft
kan du få här
liksom vår Klüft!




Fri vers av limerick
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 16:06



Bookmark and Share


    tramp
ett fint julklappsrim för den som får ett gym i klapp !
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick