Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

Lämna mig inte

så här

Låt mig hitta

tillbaka

till

min stolthet

först

Vill inte att du

ska minnas mig

som nu

det är inte jag

det är någon annan

du lämnar


Snälla gå inte nu

inte just nu

Låt mig bara

sakta

få hitta

mig själv

igen


Snälla

stanna en

stund


Tills jag har

vant mig

av med

dig






Fri vers av Majalis
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis