Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden.


Hon gömde sina hemligheter under golvplankorna
de så varsamt makat ihop genom åren.

Trygga låg de där vitnade av gråten som plöjt
fårorna.

Ingenstans vävs tiden samman mer än stegen
och tåspetsar jämte.

Hon hade fingertopparna hastigt mot hans och hon
värmde sig vid beröringen.

Vad kan vara mer hemlighetsfullt

än kärlek och vad kan vara mer värt att bevara
genom knakande år.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP