Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och de stirrar ut ur.




Vi har besvär bredda på våra morgonmackor och vi har evigheten klunkad ner i mellangärdet, som en hastigt påkommen middagsavslutning.






Du skulle ha mig så vacker men jag klädde mig aldrig ur
orden du,
jag var bara naken.






Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 21:22



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Kanske är man som allra vackrast då man e naken....
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP