Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska vara artig och trevlig


En välkomsthälsning

Smygande

Viskande

Du är tillbaka igen
en fast punkt
en mjuk röst
som ärligt talar om
att man inte duger
att vad andra ser
ett fail
ett misstag
du talar sanningen
för jag lyssnar

Du har varit där
hela tiden
bara gömt dig
långt därbak
för du vet
att när du kan
när det finns chans
så tar du den
för jag lyssnar

Du är en del
av det stora hela
och din styrka
det är min svaghet
den som får mig
att vägra
som får mig
att sitta här igen
med skrikande mage
och förstörda lakan




Välkommen tillbaka





Fri vers av Rumi
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 23:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Stark text, bra skrivet
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi