Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiskt sjuk - Har du aldrig ont någonstans?

Du säger ryck upp dig, det är väl inget fel på dig, du snackar om frigörande hit och dit och meditation du svävar bland rökelser och tindrande ljus. Jag gör ont, allt har gått sönder, blodet rasar runt i ådrorna fullt av grus och det finns ingen bedövning. Det går över säger du. Jag vill dö.

Du bröt en nagel.
-Varför gråter du ?
Hur kan du fråga så dumt, säger du.

Jag vill dö.




Prosa av Carola Zettergren
Läst 552 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-03-21 21:28



Bookmark and Share


  PPQ
Din styrka du lämnar ingen oberörd
2011-11-19

  Suzy med punkterna
Skakar om och det gör så ont att jag nästan vill dö.
2011-03-07

    Yarissa
Stark text. Man kan undra var medkänslan tagit vägen?
2011-02-19

  Connie
Det känns igen! Till och med ens närmaste kan ta såna ord i sin mun. Man blir verkligen förtvivlad över hur lite förståelse det egetligen finns under ytan på människor.
2010-04-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt behövlig text.
2010-03-23

  Miss Mod
Starkt!
2010-03-22

  Nina Ahlzén
Jag önskar ibland att alla fick känna på hur ångest känns, alltså inte lite fylleångest eller "ångest" inför blablabla..Nä; en rejäl jävla ångestattack.
Så kan vi snacka sen. Bra Carola!
2010-03-22

  Monika A Mirsch VIP
exakt om blodlös smärta - fin text
2010-03-22

  aol
det är så äckligt när människor säger så, bra skriftat,
2010-03-21

  Lena Krantz VIP
Det är så lätt att döma andra människor och jag är väl medveten om att jag gör det själv. Bl a så tränar jag när tungsinnet kommer över mig för jag vet att det hjälper väldigt mycket.

Alltså vill jag genast skicka iväg folk till gymet om de klagar över småkrämpor eller känner sig lite nere.

Fast jag vet att det inte alls är så lätt här i världen.
2010-03-21

  walborg
Krav på respekt och rätta proportioner.
2010-03-21

    papillon
Om detta dystra ämne skriver du så jädrans kvickt att jag kan skratta ihjäl mig - då är det ditt fel..........
2010-03-21

  Catharina Edin VIP
De där meditations- och healingvarianterna funkar inte, mer än korta stunder, kan jag intyga.

Du skriver så bra i ett viktigt ämne.
2010-03-21

  Per Teofilusson
det är värt att stanna upp, d finns allmänexistensiella smärtor och så finns d sjukdomar - d är trist m självklara åsikter kring mänskors måenden. Bra text.
2010-03-21

  Åsa Hall
klockrent...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren