Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna samtal räknas som galenskap

I natt ska jag drömma
och bjuda in mig själv
Låta mig få tala om det
det jag själv har tryckt ner

Jag tror jag ska börja tacka
för att jag inte längre stryper
alla tankar
Jag har öppnat grindarna
och låtit alla ord flyga med vinden

Vad hände? Vart tappade du dig själv?
Vet du vem jag är?

Sluta se på mig som om jag vore en främling.

Sluta gör mig mindre värd.

Ta på mig, Hör på mig.

Jag är du, du kommer inte undan.

Jag vet att allt är svårt men jag finns fortfarande kvar.
Du kommer klara det, du vet det.

Varför backar du, varför är du så rädd?

Låt bli att fälla några tårar, du har inte begått några fel.

Snälla förskjut mig inte.

För nu när du inte har någon annan
är det jag som står bakom dig.

Jag ska hålla upp din ryggrad,
när du endast vill falla tillbaka.
Jag ska viska mjuka ord,
bara för att det är sant.

Jag ska inte försvinna mer.




Fri vers av Redbird
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 10:54



Bookmark and Share


  wildrose
Jag brukar oxå svika mig själv ibland, fina ord!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird