Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet av våra dagar

Jag ser hur du drar dig undan
märker hur du rycker till
Kanske kommer klumpen i halsen
att inte finnas
om jag låter dig få som du vill

Jag ska inte längre tänka ditt namn
och förvinna ur allas liv
Jag ska sluta se mig själv i din famn
och ändra på den jag har blivit

Jag ska se till att ta bort alla minnen
och förvandla de till ingenting.
Jag ska samla ihop mina känslor och
kasta bort dessa värdelösa ting.

Jag har nått slutet men du stod redan i mål.




Fri vers av Redbird
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird