Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet bildas i hjärtat.

Det enda jag ville ha var
en säker
plats
att fly undan och gömma mig
som ett barn
och er roll var att hjälpa mig upp
och försäkra er om att jag mådde bra
Inte själva ta stryptag

Ni har färdats genom krig
Och sett ondska
Men glöm inte att ni bar
mig i er famn
och jag kanske var liten
och än idag är jag inte
fullständigt vuxen

Men jag är lika mycket
människa som någon annan
och om jag är er värdefullaste skatt
så varför håller ni mig kvar
i havsbotten.


Man kan inte undgå missöden
Och jag kommer begå misstag
Blod är tjockare än vatten.

Kom då ihåg att
Blodet bildas i hjärtat.




Fri vers av Redbird
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 22:21



Bookmark and Share


    medlidande
jag ryser.. blodet bildas i hjärtat, går det att skriva en mer perfekt rad än så?
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird