Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är där ingen vill vara.


Jag hatar idag
och jag vill inte minnas igår
Jag är rädd för imorgon
Alla oväntade upplevelser
har satt sina spår.

Jag vet vad jag vill,
jag vill
så mycket mer,
men varje önskan
begränsas ut i skuggan
av vad som sker.
Varför försöka när
misslyckandet är
redan förutspådd.
Varför tro på lycka,
när man så lätt
kan bli förådd.

Jag backar bakåt
i rasande fart
innan jag ens
hinner ta två nya steg.
Jag önskar jag
kunde var modig
men jag och madame terror spelar
med högsta risk.
Då turen inte befinner
sig på min sida
är chanserna små.
Det är mer lockande
att avstå
än att mista det som
jag kanske aldrig kan återfå.





Fri vers av Redbird
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så där känner jag mig så gott som hela tiden.
Once bitten, twice shy.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird