Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska jag motstå när det känns så underbart

Du får mig att le utan orsak
glömma att alltid ha stenkoll
på mitt hjärta som ständigt
leder mig rakt i fördärvet.


Kan jag få hålla din hand och se
om du är lika skön som jag
tänkt mig. Får jag komma
tillräckligt nära utan att du drar
dig undan. Skulle du fly din väg
om jag lät min huvud vila på din
bröstkorg.

Värför tvivlar du så starkt
när jag ger dig min fulla
uppmäksamhet
Varför är du så tyst eller det
mig du inte vill prata med.

Tro mig när jag säger att han
var mitt största misstag och
det finns inga fler. Jag vet att
mina val inte alltid varit det bästa
men det är endast dig jag ser.

Vad ska jag ta mig till,
för jag är redan fast.
Hur ska jag motstå något
som är så underbart.




Fri vers av Redbird
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 20:56



Bookmark and Share


  wildrose
Jag gillar det du skriver!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird