Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtrötthet

Några steg till
och solen kanske
värmer även mig

Det finns konstiga
vägskäl
där livet är vanligt

Ingen spänning
som gör mitt
hjärta blodrött

Några stunder till
och våren kanske
möter min istid

Det finns blekta
ögonblick
där livet stannar

Ingen värme
som ger min
själ framsteg




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 09:31



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det finns många vägskäl, ibland kommer man till ett helt oväntat.
2010-03-25

  Sunlight
Tycker mycket om denna dikt.
Jag upplever att varje strof ger intryck av att rymma en alldeles egen berättelse, men som ändå tillsammans bildar en helhet.
2010-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Det finns tröstlös monotoni.
Poeter.se är dock en oas i denna öken.
2010-03-22

  aol
bara så underbart nära diktat, kraam,
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP