Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nero


Det som faller här
är samma som faller där
med några partikelskillnaders oväsentlighet
går vi under samma paraply
talar om det gränslösa,
om vattendroppars kontaktyta
och ljudens resonaser

där under glimmar ljus
från städernas torn
medan vattenbufflarna
samlas vid källan
för att släcka törsten
i summan av ett regnsamtal




Fri vers av _Mian_
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-22 13:00



Bookmark and Share


  Anna*
Att bara läsa din text berikar mig! Fint!
2010-08-03

  Magnus Åkerblom
här. I övrigt inget annat att anmärka. Keep up the good work.
2010-04-02

  Magnus Åkerblom
Gillar verkligen textens många utgångar och måleriska beskrivningar. Jobbar gärna själv med rytm med hjälp av radbrytningar och tycker att första raden skulle vinna på att radbrytas efter
2010-04-02

    Jnåt
fint! du behärskar regnets geometri och geografi.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_