Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAN!

krossad
under fatala egensinniga misstag

mald och utbredd

frossad
av fienders sinne av svag

betald och utsedd


förlorad
i kampen om lyckligt liv

nedtrampad och syrad

korad
av mögelsvampens motiv

stampad och bedyrad


prisad
av förlorarnas evighetstal

snedvriden och lurad

förvisad
med trolösheten så brutal

SÅ förnedrad och inburad

fan!




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-23 18:01



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Fan! så tungt. att bli krossad. men jag gillar ordet fan. det ligger vänligt i gommen. du är fan så bra poet!

gör som Larz, tänker på en låt

"Fan fan fan" med Joakim Thåström, mycket bra..
2010-03-29

    Niklas H
sällan en svordom i en dikt känns som ett understatement. lysande!
2010-03-23

  Anders Perols
Ja jävlar, det var inte muntert det. Men väl så bra skrivet...
2010-03-23

  LovisaCecilia
Fan är ett bra ord. För när inga andra ord räcker till, så fungerar det i sin enkelhet och brist på finhet.
2010-03-23

    Calin
Fan helt enkelt...
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé