Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19/3 - Vi som skulle åldras tillsammans

Likt ett blåmärke som blekts men ännu ömmar finns han på mig än. 19/3 kommer och går. Jag blir ett år äldre och han finns kvar som förnimmelsen av en fot hos stympad man. Vi som skulle åldras tillsammans fyller 26 på skilda håll. Jag är ihåligt ensam trots hundra gratulationer och från honom hör jag aldrig mer ett ord. Så passera 19/3 och kom aldrig igen. För i år lät du ekot studsa obarmhärtigt i mig. Odämpat och alldeles för hårt.



19/3 nu påminner du bara om alla andra år.




Fri vers av malin...
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 22:16



Bookmark and Share


  aol
starkt berörande skrift
2010-04-19

  Staffan Welroos VIP
jävligt snyggt... " han finns kvar som förnimmelsen av en fot hos stympad man. " - wow.
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...