Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en super enkel skrivare



jag har egentligen inget att komma med
samma dregel om gråa zoner
eller nya dagar som kanske kommer

jag har inget vettigt att förmedla
samma regnbågsskyar
som ingen själ bekommer

jag har egentligen ingen poetisk ådra
en mamma med ton för rim
eller en far som kunde tala med djur

jag har inte samma förmåga
som poeter utan gränser
har enklast moll eller dur




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 23:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att du underskattar dig själv.
Dessutom tror jag för min del att man inte ska jämföra sig med andra.
2010-03-23

  aol
du harförmågan att visa ett vacert hjärta, ochvännen det är stort,
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP