Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storhet

ju större man blir
desto mindre
famnar ger man




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-03-23 00:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gäller inte alla.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP