Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅLDERDOM

 

Gamle man, håll undan
annars hinner jag ifatt
dej

Mina gråa hårstrån
glimmar i den klara
höstsolen

Här sitter jag bakom
den stora bussratten

Håll undan Gamle man,
annars hinner jag snart ifatt
dej
med min rollator

Mina rynkor skiner
gråbleka i den klara
höstsolen

Tiden går fortare
än man tror
varje ålder har sin
tjusning

Här är jag nu mitt i
livet
och kan inget annat göra




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 391 gånger
Publicerad 2010-03-23 11:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=4KNbG8bYnTU

2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar