Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begränsad eller ingen anslutning


ditt höftben
under ordlös lugg
en tyst fråga
om att få stanna

dina handleder
och där nacken går över till tankar

en tonlös visa
i samstämda blickar
om dina siluetter
upphängda i min hall




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-23 12:41



Bookmark and Share


  ljudit
Att stämma - ett stämband ;)
2010-03-23

    noterat ♪
Tyst text. Hör inget?
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit