Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär på ett fult sätt..

Somliga tror
att dom kan tycka
säga precis vad dom vill
som att deras ord
skulle vara rätt..
styr andra på ett ``fult `` sätt
kallar det för arrogant översitteri
finns ingen respekt
ingen känsla för att vi alla människor
bär på olikheter..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-23 13:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Somliga talar om Guds kärlek och blockerar sedan medkristna för bagatellartade "förseelser".
2010-03-23

  Bibbi VIP
Verkligen sant.

Applåd!
2010-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Det där är vad jag brukar bli anklagad för OCH vad andra brukar utsätta mig för...
Nej, nu blev det här ett besvärligt dilemma...

Hoppas det inte kommer in någon militär och säger: "Jag protesterar mot detta..."
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP