Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små frö av under



kanske är det millimeter
som skiljer
verklighet
från fantasi

alla dessa drömmar

kanske finns en tjock länk
emellan
små drömmar
och de stora

alla missade mål

kanske är det livet
som räknar
möjlighet
i sekunder

alla dessa små frön




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tum i mitt fall...

Skämt åsido...
Det fanns tillfällen man aldrig grep.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP