Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet föddes hit [Första Tankan]

 

 

 

 

 

 

 

 




i stora vita
dörren mellan grönska och
blod, står pojken jag

luktar trät andra livet
föddes hit ut ur ljuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 09:17



Bookmark and Share


  Nanna X
vacker
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP