Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Kommer du ihåg London?
Det var en helg i augusti
När sommaren ägde landet
och papegojjorna dansade i parken

Det var när jag fortfarande var lycklig

Minns du?

Alla gator, alla gubbar, alla pubar...
minns du?

Mannen som sa åt oss att följa våra drömmar...
Den där rosa flaskan vi tömde under midnattstimman
Minns du?

Minns du den blinda duvan som du ville ta med dig hem?
Jag minns.

Minns du våra smala ben som vandrade flera timmar längs Bayswater road?
Regnet som sköljde bort våra tårar när vi kände sorg.

Doften av rosor och svavel,
alla dessa skorstenar som trängdes på hustaken.

Minns du Peter Pan som inte ville se oss växa upp?
Minns du när din storasyster stal tyskens paraply?
Minns du när vi var unga?
Och att vi kunde flyga?

Jag försökte fånga en ekorre i parken, men ekorren skrämde mig när han visade sina röda ögon.

Minns du Thames,
när vi såg in i det stora ögat?
Vi delade på "Wondering"
och stod och undrade.

Så mycket vi har delat.
Alla dessa minnen.
Minns du?
Jag minns.




Fri vers av Edith_
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_