Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föregå med gott exempel..

Att samhället är ``ruttet``
är helt klart
särskilt vuxenvärlden..
verkar som en del aldrig
växer upp..
visar på bra moral värdering
för sina egna och andras barn
ibland undrar man
vad dom egentligen håller på med
så barnsliga ytliga omogna
men det ena ger det andra..
många barn växer upp
med samma mönster irrar omkring
utan någon trygg grund att stå på..









mare





Fri vers av mare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 10:42



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Därför är jag så egendomlig...
2010-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Därför är min son så egendomlig.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP