Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräl


du vittrar hukande
du vädrar mineraloljan
du smular den gryniga massan
under naglarna

du betraktar din kropp
insmord
i skuggor glider den undan
tar dig med
och lämnar avtrycken
att jämnas ut
att förvanskas
av odjuren som drar förbi



















Fri vers av alfa VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-26 15:08



Bookmark and Share


  Tini Tut
He he.....gillar.
2010-03-29

  Stensamlaren
någon sa att om man överhuvudtaget känner något, då är det bra. så det är bra! jag känner:

usch...


intressant. du är bra.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén