Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självmord, konsekvenserna av se männsikors öden i ett yrke


så nära ett beslut om avslutat liv

så mycket känslor
chock
tårar och sorg

det finns mycket att se
men upplevelsen
är värre

ett skott
sen förändras olika
världar
i ett kaos

hemma råder frid
i ena minuten
nästa är
en hårsmån från helvetet

det rådde kaos
men bestämdhet
då beslut blev
att trycka av

ett skott
sen förändras allt
till oigenkännlighet
ofattbarhet

att se allt från sidan
tar en bit
av ens hjärta
fast avstånd finns

skrik och apati
stammande
i sorg
och saknad

skakar om ett yrke
så nära liv
så nära död
men aldrig omänskligt




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-27 00:47



Bookmark and Share


  aol
oerhört stark berörande skrift
2010-03-28

  Glensan
Riktigt bra!!
2010-03-27

  peter markurth
stark
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP