Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasch in i livet

sak samma  att gå in i väggen

strunt samma

pang krasch så är det

det tar  skruv

sätter prägel på saker och ting

man gör det på en och samma födelsedag

det krockar sig mellan raderna

stockas på varandra

när man äntligen tröttnar

viker man  flygplan av det

kolla det flyger yihaaa

som det flyger

så kolla loopen nu störtar det

igen

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-27 03:51



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så igenkännande, underbart bra!!!
2010-04-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar livsbejakelseoch livsandande text som kraschar rakt in.
En Carolatext med stämpel "kvalitet"
2010-03-27

  Monika A Mirsch VIP
en superbra kraschande text med vägg och allt
2010-03-27

  lycksele
Ha, Ha! Carola!
Den var bra och rolig.
Inte ta ens misslyckandena för allvarligt.
Lätt att säga men lite svårare att utföra.

Du fyller mina kriterier på en bra poet.
En bra poet:
- är personlig, hämtar ur sitt liv
- är uppriktig, döljer inte det svåra
- är modig, anpassar inte efter ev. läsare
med mera .....
Det vore alltså i mina ögon en ganska stor förlust om Carola slutade publicera SEJ.
Notera .. att publicera SEJ
Det är du och ditt det handlar om, om det inte ska bli total ointressant.

Dom som kör ut bibelverser i nån söags tvistad egen ny-översättning får inte många läsare. Bibeln har redan givits utoch omarbetas så många gånger under de senaste 2000 åren.
Det mesta som sägs om bibeltexter blir därför efter-ap-ningar.
Och även om det finns såna apor som apar sej i texter, så är variken du Carola eller jag nån apa.
Gå och göm dej, Darwin!!!!!
/lycksele
2010-03-27

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra text!!
2010-03-27

  Catharina Edin VIP
En fint arbetad text, som talar om det stora och det lilla i en och samma utandning.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren