Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig vinter

Jag river dig snart i stycken
Du vet att jag väntar
Jag ser dig alltid, min sköna
Du vet att jag längtar

Frigöra jorden från skadedjur
Jag älskar att vänta
Monument av benpipor vita
Jag älskar att längta

Jag älskar att rensa bort all
smuts från den glasklara ytan
Du skall bli min nästa
Du vet att jag älskar dig

Du smälter som socker
i mina varma blickar
Ett grovt hugg mot själen
Ett kallt hugg i vintern




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-11-06 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague